Noutăți

Bun venit pe Comunitatea Oaspete.ro

Locul de întâlnire virtual pentru pasionații de călătorii, aventuri și experiențe diverse! Aici, avem plăcerea de a vă prezenta o comunitate vibrantă și diversificată, care abordează o gamă largă de subiecte pentru a satisface curiozitatea și interesul fiecărui membru. Vă mulțumim că faceți parte din această comunitate minunată și vă așteptăm să explorați și să contribuiți cu ceea ce știți.

Pune o întrebare

Pune întrebări și obține răspunsuri de la comunitatea noastră

Răspunde la întrebări

Răspundeți la întrebări și devino un expert la topicul ales

Contactează-ne

Contactați direct administratorul site-ului.

Grupuri

Alăturați-vă lor și bucurați-vă de comunitate!

Articol ⭐️Cum să obții Certificatul de Clasificate “Margarete sau Stele” pentru proprietățile de ospitalitate?

webmaster

❤️
Staff Oaspete.ro
ADMIN
Înscris
21 Oct 2023
Mesaje
4
Scor reacție
0
Puncte
1
Locație
România
Site web
www.oaspete.ro
Pentru cei care dețin sau construiesc o pensiune, vilă, cabană sau hotel, obținerea unui certificat de atestate margarete sau stele este esențială pentru a evidenția calitatea și serviciile oferite.

Aceste atestate sunt adesea recunoscute ca o marcă a calității și confortului pe care proprietatea dvs. îl oferă oaspeților. Iată cum puteți obține și ce criterii trebuie îndeplinite pentru fiecare categorie de stele.

Procesul de obținere a certificatului:

1. Atestate Margarete sau Stele:

Certificatul de atestate margarete sau stele este acordat de către Autoritatea Națională pentru Turism, iar procedura sa de obținere implică o evaluare a mai multor criterii specifice.

2. Criterii generale:
Acestea includ aspecte precum dotările camerelor, facilitățile oferite, serviciile pentru oaspeți, igiena și curățenia, infrastructura și facilitățile suplimentare cum ar fi restaurantele, piscinele sau spa-urile (dacă există).

Criterii specifice pentru fiecare categorie de stele:

1. Două Stele:

O proprietate de două stele se axează pe un standard de confort și servicii de bază. Camerele sunt confortabile, au mobilier simplu și facilități esențiale precum baie privată, TV și acces la internet. Personalul oferă asistență și informații de bază oaspeților.

2. Trei Stele:
Proprietățile cu trei stele oferă un confort mai ridicat, facilități suplimentare și o gamă mai largă de servicii. Camerele sunt spațioase, mobilierul este de calitate superioară, iar facilitățile cum ar fi room service-ul sau restaurantul sunt disponibile.

3. Patru Stele:
Proprietățile de patru stele oferă un standard ridicat de confort și servicii. Camerele sunt amenajate cu atenție, cu facilități suplimentare precum minibarul, facilitățile pentru ceai/cafea și servicii precum concierge și facilități de fitness.

4. Cinci Stele:
Pentru a obține cinci stele, proprietatea trebuie să ofere lux, rafinament și servicii excepționale. Camerele sunt spațioase, elegant decorate și sunt echipate cu cele mai înalte standarde. Oferă o gamă completă de servicii personalizate, inclusiv facilități de top, restaurante fine, servicii de concierge și tratamente spa premium.

Fiecare categorie de stele reprezintă un nivel de confort și servicii oferite oaspeților. Obținerea certificatului de atestate margarete sau stele nu doar evidențiază calitatea proprietății dvs., ci poate atrage și mai mulți oaspeți interesați de standarde ridicate în experiența lor de cazare.

Pentru a solicita evaluarea și obținerea acestui certificat, este recomandat să contactați Autoritatea Națională pentru Turism și să respectați criteriile specifice pentru fiecare categorie de stele.

---

Este această informație utilă? Dacă ai nevoie de mai multe detalii sau de alte aspecte specifice, te rog lasă un “reply” sau un “like”❤️
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back